Wij zijn momenteel gesloten. Morgen open van 08:30 tot 17:00. Bekijk alle openingstijden >
© Decotrap - Vakmanschap en maatwerk 1

Maatwerk, elke keer opnieuw

Over Decotrap

Door zijn jarenlange ervaring is Decotrap dé specialist bij uitstek voor het duurzaam bekleden van betontrappen. Na een uitgebreide opleiding in het bedrijf zorgen onze vaklui voor een onberispelijke afwerking op maat ter plaatse.

Maatwerk is onze standaard

Onze vakmensen werken een trap altijd ter plaatse af. Zo sluiten de treden mooi aan tegen de muur en zijn er geen plinten nodig om de schaduwvoegen weg te werken.

Topkwaliteit

De massief houten treden zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. Zo ontstaan er geen problemen met kromgetrokken of uitgezette traptreden.

Traprenovatie

Voor de bekleding van een klassieke trap biedt Decotrap de keuze uit verschillende modellen. Met Z-treden krijgt een oude trap bijvoorbeeld een hedendaagse look.

Betontrap

Decotrap verleent gratis advies bij het storten van betontrappen. Als de klant dat wenst, komen we langs om de trap af te tekenen, zodat we misverstanden voorkomen. Indien nodig kan Decotrap ook het totaalproject voor zijn rekening nemen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Ondertrappen in multiplex bieden we eveneens aan als voordelig alternatief.

Troeven

  • Maatwerk ter plaatse
  • Uitgebreid assortiment
  • Renovatie en nieuwbouw
  • Geen extra kap- en breekwerk